Referenssit

Tutustu toteuttamiimme kalusteasennuksen projekteihin

Cleor Oy toteuttaa vuosittain useita kymmeniä projektitoimituksia uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin ympäri Suomea. Alla muutamia nostoja töistämme, jotka ovat helpottaneet pääurakoitsijan toteutusta.

OYS TAS B-rakennus

Ouluun rakentuva uusi yliopistollinen sairaala tarjoaa valmistuessaan turvalliset, terveelliset ja muuntojoustavat tilat lähes miljoonalle suomalaiselle ja palvelee yli tuhannen kilometrin laajuisella alueella aina Keski-Pohjanmaan Perhosta Suomen pohjoisimpaan kylään Nuorgamiin. Uusi sairaala rakennetaan Oulun Kontinkankaalle, jossa se korvaa lähes 50 vuotta vanhan, käyttöikänsä päähän tulleen alkuperäisen sairaalan. OYS 2030 -hanke on yksi Oulun seudun suurimmista rakentamishankkeista. Skanska vastaa osana allianssia uudisrakennuksen B-osan suunnittelusta, projektikehityksestä ja rakentamisesta.

.

Paikkakunta: Oulu
Asiakas: Skanska Oy
Päätuotteet: Allasvarusteet, Laitekiskot, Pimennysverhot ja esteettömien tilojen varusteet
Varustemäärä: 14 800 kpl
Asentaja: Christian

 

Käpylän Peruskoulu

Käpylän peruskoulu on yhtenäinen peruskoulu, jonka 1- 9-luokilla opiskelee noin 960 oppilasta.  Käpylän peruskoulu sijaitsee Puu-Käpylän kyljessä erinomaisten liikenneyhteyksien varrella lähellä Mäkelänkadun ja Koskelantien risteystä. Koululla on kaksi toimipistettä.

.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: Lujatalo Oy
Päätuotteet: Saniteettivarusteet, hyllyjärjestelmät, peilit
Varustemäärä: 470 kpl

 

Kauppakeskus Kivis

Kivis on Vantaan Kivistössä sijaitseva kauppa- ja palvelukeskus, joka avattiin lokakuussa 2023. Kauppakeskuksen päävuokralaisia ovat Lidl ja S-market. Kauppakeskuksen omistaja on eQ Liikekiinteistöt ja keskukselle on kertynyt kerrospinta-alaa lähes 25 000 neliömetriä.
Paikkakunta: Vantaa
Asiakas: Lehto Tilat Oy
Päätuotteet: Annostelijat, peilit, siivoustilojen varusteet
Varustemäärä: 700 kpl

 

Etelä-Hervannan Koulu

Etelä-Hervannan koulu ja päiväkoti on suurin yhden katon alla toimiva kokonaisuus Tampereen kaupungin päiväkoti- ja koulurakennuksista, kun sen kaikki toiminnot otetaan huomioon. Uudessa rakennuksessa on tilat varhaiskasvatukselle, esiopetukselle sekä perusopetuksen 1.-9. -luokille.

Paikkakunta: Tampere
Asiakas: Aki Hyrkkönen Oy

 

Redi Visio Torni 7

Visio on rakenteilla oleva 98 metriä korkea tornitalo Helsingin Kalasatamassa Se rakentuu osaksi Redi-kokonaisuutta neljäntenä tornitalona Majakan (2019), Loiston (2021) ja Lumo Onen (2022) jälkeen. Visio rakennetaan kauppakeskus Redin lounaiskulmaan Hermanninrantatien varteen, ja se on Kalasataman tornitaloista ensimmäinen, joka rakennetaan Itäväylän eteläpuolelle.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: SRV Rakennus Oy

Helsingin Lyyra

Lyyra on vauhdilla kehittyvän Kallion uusi maamerkki. Vanhojen virastotalojen paikalle Toisen linjan ja Porthaninkadun kulmaan nouseva kortteli tuo alueen asukkaiden ulottuville kymmenittäin uusia kahviloita, ravintoloita ja palveluita. Lyyraan on helppo tulla, ja korttelista on suora kulkuyhteys kaikkialle Helsinkiin. Lyyran toimistot ja palvelut sijaitsevat suoraan Hakaniemen metroaseman yläpuolella, ja raitiovaunut ja bussit pysähtyvät aivan Lyyran etuoville. Lyyran kokonaispinta-ala ulottuu 7000 neliömetriin, joista yli 4500 neliömetriä on liiketiloja.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: Haahtela-rakennuttaminen Oy

Helsingin Yliopiston Päärakennus

Helsingin yliopiston päärakennus on vuonna 1832 valmistunut, Carl Ludvig Engelin suunnittelema empirerakennus Helsingin Senaatintorilla. Rakennus kuuluu Engelin keskeisimpiin töihin ja muodostaa vastaparin Senaatintalolle, nykyiselle Valtioneuvoston linnalle. Päärakennus laajennettiin 1930-luvulla korttelin kokoiseksi arkkitehti J. S. Sirénin suunnitelmien mukaan. Helsingin yliopistossa on nykyään 11 tiedekuntaa ja lähes 40 000 opiskelijaa neljällä eri kampuksella.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: YIT Suomi Oy

Haso Virtaranta

Helsingin Asumisoikeus Oy Virtarantaan kuuluu 9 rivitaloa, joista taloissa G ja H on asuntoja yksiöis- tä kolmioihin, osassa sauna. Muut talot koostuvat perheasunnoista, 3-5 h + kt + sauna. Asuntoja on yhteensä 51 kpl. Helsingin Asumisoikeus Oy Virta- ranta tarjoaa uusia koteja vehreässä kaupungin- osassa. Virtarannan asuntoihin on esteetön kulku ja maantasokerros on tilamitoitukseltaan esteetön.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: Mangrove Oy

Kuninkaantammen Koulu ja Päiväkoti

Koulu on suunniteltu 250 oppilaalle ja varhaiskasvatuksen tilat noin 210 lapselle. Rakennuksessa toimii päiväkoti, esikoulu sekä peruskoulun 1–4 luokat, ja siellä työskentelee 80 henkilöä. Koulun opetuksessa painotetaan ilmaisutaitoa, mikä on huomioitu tilojen suunnittelussa. Rakennus muodostuu kolmesta kaksikerroksisesta siivestä, jotka sijoittuvat pääaulan ympärille. Koulun ja päiväkodin sisäänkäynnit ovat omien siipiensä päädyissä, joista on luonteva yhteys omille piha-alueille. Päiväkodin piha asettuu rakennuksen itäpuolelle ja koulun piha etelään, tontin keskivaiheille.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: Arkta Rakennuskultti Oy

Kungsgårdsskolan

Kungsgårdsskolan on rakennustaiteellisesti arvokas puinen koulurakennus Kurttilassa Espoon länsiosassa. Koulun tiloissa toimivat peruskoulun luokat 1–6, ja koulu on ruotsinkielinen. Koulun toiminta siirtyy syksyllä 2022 uuteen rakennukseen, joka valmistuu parinsadan metrin päähän. Espoon kaupunki päättää myöhemmin, mihin käyttöön vanha rakennus otetaan.

Paikkakunta: Espoo
Asiakas: Arkta Rakennuskultti Oy

Koskenrannan Päiväkoti Amanda

Mäntsälän keskustan alueella sijaitseva Koskenrannan päiväkoti Amanda tarjoaa varhaiskasvatusta viidessä ryhmässä 1-5 -vuotiaille lapsille sekä varhaiskasvatuksen esiopetusta ja esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta luontoesiopetusryhmässä. Päiväkodissa painottuu luonto- ja ympäristökasvatus.

Paikkakunta: Mäntsälä
Asiakas: Rakennus K.Karhu Oy

Siltasaari 10

Siltasaari 10 luo Hakaniemeen inspiroivan ja uutta luovan dynamon! Kohde tarjoaa yrityksille viihtyisän ja inspiroivan työympäristön ja yksilölliset työtilat Hakaniemen sydämessä. Klassiset maamerkkirakennukset ja historialliset paikat ovat saaneet rinnalleen modernit tilat, palvelut ja ravintolakulttuurin, jotka hengittävät samaan tahtiin ympäröivän kaupunkitilan kanssa.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: SRV Rakennus Oy
Päätuotteet: Sisäänkäynnin matot sekä saniteettitilojen varusteet

Vaasan sairaala (Bothnia High 5)

Bothnia High 5 -projektiallianssi rakensi H-uudisrakennuksen Vaasan keskussairaalan alueelle. Cleor Oy aliurakoi varusteiden asentamisen koko rakennukseen. Sairaalakohteessa asennusjärjestelmämme on parhaimmillaan, kun tuhansien tuotteiden asennus sekä työn aikaiset poikkeamat on raportoitava tarkasti.

Paikkakunta: Vaasa
Asiakas: YIT Suomi Oy
Päätuotteet: Sairaalahuoneiden ja saniteettitilojen varusteet sekä Info-näytöt. Varustemäärä: 11 500 kpl
Asentaja: Janne, Teemu & Jouni

Tanssin talo

Tanssin talo on Suomen ensimmäinen tanssille omistettu maamerkkirakennus, joka palvelee niin ammattilaisia kuin tanssin harrastajia. Uusi rakennus yhdistyy 1940-luvulta peräisin olevaan Kaapelitehtaaseen, Suomen suurimpaan kulttuurikeskukseen. Tanssin talon arkkitehtuuri on saanut inspiraationsa tanssista leikitellen keveyden ja voiman illuusioilla. Uuden rakennuksen kaksi ripustettua teräsjulkisivua luovat painottomuuden tunnetta – toinen on materiaalittoman heijastava ja toinen juurevan ruosteinen.

Paikkakunta: Helsinki
Asiakas: Haahtela-rakennuttaminen Oy

Kauppakeskus Lippulaiva

Kaupunkikeskus Lippulaiva on koko Espoonlahden tärkein palvelukeskittymä. Skanska Talonrakennukselle suoritettu varusteurakka sisälsi liike- ja toimitilojen varusteita yli 1300. Näyttävät asiakastilat varusteltiin tyylikkäillä valopeiliratkaisuilla.

Pääurakoitsija: Skanska Talonrakennus Oy
Paikkakunta: Espoo
Varustetoimittaja: Cleor Oy
Asentaja: Saana
Varusteita: 1350 kpl
Vuosi: 2022

 

Kalusteasennus kokemuksia - Kauppakeskus Lippulaiva
Kalusteasennus kokemuksia - TAYS T

TAYS T

Cleor Oy toimitti varusteiden asennuksen TAYS T Psykiatrian tiloihin. Urakka toteutettiin useassa vaiheessa ja Alasen Rakennus Oy:lle tehdyssä kokonaisuudessa asennettiin sairaalaosaston varusteita monipuolisesti yhteensä noin 3000 varustetta.

Pääurakoitsija: Alasen Rakennus Oy
Paikkakunta: Tampere
Asentaja: Mika
Varusteita: 3000 kpl
Vuosi: 2023

Kirkkonummen Hyvinvointikeskus

Kirkkonummen hyvinvointikeskus valmistui Jokiniittyyn uimahallin pohjoispuolelle vuonna 2022. Se korvasi 80-luvulla rakennetun ja jo huonokuntoisen keskustan terveysaseman sekä useita vuokratiloissa sijaitsevia toimipisteitä. Cleor Oy toimitti kohteeseen yli 2000 pienvarustetta ja asensi näiden lisäksi myös asiakkaan toimittamia tuotteita.

Pääurakoitsija: SRV Rakennus Oy
Paikka: Kirkkonummi
Varustetoimittaja: Cleor Oy
Varusteita: 2100 kpl
Vuosi: 2022

Kalusteasennus kokemuksia - Kirkkonummen Hyvinovintikeskus
Kalusteasennus kokemuksia - REDi Loisto

REDin Loisto

Tämä loistokas 32 kerroksinen ja 249 huoneiston kokonaisuus oli SRV Rakennus Oy:n uudisrakennushanke, joka piirtää jäljen Helsingin kaupunkishilhuettiin näyttävästi. Loisto valmistui syyskuussa 2021 Helsingin Kalasatamaan osana Redi-kokonaisuutta. Cleor Oy toimitti Loistoon asuntojen kylpyhuoneiden varusteet ja asensi tiloihin varusteiden lisäksi myös kylpyhuonekalusteet.

Pääurakoitsija: SRV Rakennus Oy
Paikkakunta: Helsinki
Varustetoimittaja: Cleor Oy
Asentaja: Teemu
Varusteita: 3400 kpl
Vuosi: 2021

Suomalais-venäläinen koulu

Suomalais-venäläinen koulu on Suomen suurin venäjän kielen ja kulttuurin opetukseen erikoistunut yleissivistävä koulu. Cleor Oy toimitti SRV Rakennus Oy:lle kohteen varusteet avaimet käteen asennettuna. Noin 50 erilaisen tuotteen urakka oli täynnä yksityiskohtia. Urakka sisälsi saniteettivarusteita, luokkavarusteita sekä tuulikaappimatot.

Pääurakoitsija: SRV Rakennus Oy
Paikka: Helsinki
Varustetoimittaja: Cleor Oy
Varusteita: 350 kpl
Vuosi: 2021

Suomalaisvenäläinen koulu
Kalusteasennus kokemuksia - Rehtorintien koulu

Rehtorintien koulu

Espoonlahdessa sijaitsevan Rehtorintien koulurakennuksen ja liikuntahallin peruskorjaus valmistui elokuussa 2021. Vastasimme kohteen varustetoimituksesta ja varusteiden asennuksesta.

Pääurakoitsija: Consti Korjausrakentaminen Oy
Paikka: Espoo
Varustetoimittaja: Cleor Oy
Varusteita: 2500 kpl
Vuosi: 2021

VALO Hotel & Work Helsinki

Uudenlainen business-hotelli 24/7 palveluilla. Näyttävää ja tyylikästä konseptia pukee viimeistelty sisäänkäynti, joka tuulikaappimattojen osalta toteutettiin Topwell-alumiinikasettimatoilla. Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Siltanen ja Laakso Oy ja päätoteutuksesta vastasi SSA Project Oy. Hotelli avautui asiakkaille syksyllä 2020.

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Siltanen ja Laakso Oy
Pääurakoitsija: SSA Project Oy
Paikka: Helsinki
Tuotteet: Topwell-tuulikaappimatto
Vuosi: 2020

Kalusteasennus kokemuksia - VALO Hotel & Work Helsinki
Kalusteasennus kokemuksia Seinäjoen Keskussairaala

Seinäjoen Keskussairaala

A4-osaston potilashuoneiden, kylpyhuoneiden sekä huoltotilojen varuste- ja laitetoimitus sekä asennus. Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy:n suunnittelemassa kohteessa pääurakoitsija Rakennus K.Karhu Oy.

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Jääskeläinen Oy
Pääurakoitsija: Rakennus K.Karhu Oy
Paikka: Seinäjoki
Asentajat
: Janne
Varusteita: 760 kpl
Vuosi: 2020

Kainuun Uusi Sairaala

Massiivinen sairaalakohde, jonka varusteasennukset kattavat yli 46 000 bruttoneliöä ja noin 12 000 asennettua varustetta.  Suomen ensimmäinen allianssimallilla toteutetun kohteen suunnittelusta vastasi Sweco Architects Oy ja rakentamista Skanska Talonrakennus Oy. Rakennuksen II-vaihe valmistuu vuonna 2021.

Suunnittelu: Sweco Architects Oy
Pääurakoitsija: Skanska Talonrakennus Oy
Paikka: Kajaani
Asentaja: Irina
Varusteita: 12 000 kpl
Vuosi: 2020

Kalusteasennus kokemuksia - Kainuun uusi sairaala
Kalusteasennus kokemuksia - Noli Studio Sörnäinen

Noli Studio Sörnäinen

Hotellin 197 kylpyhuoneen sekä kerroshoitohuoneiden varusteasennus. Kohteen suunnitteli Avarrus Arkkitehdit Oy, joka antoi 60-luvulla valmistuneelle entiselle Kansan pääkonttorille uuden tyylikkään ilmeen. Toimistotilat muuttuivat hotelliksi Helsingin Sörnäisissä. Pääurakoitsijana toimi silloinen Lehto konsernin tytäryhtiö Lehto Remontit Oy

Suunnittelu: Avarrus Arkkitehdit Oy
Pääurakoitsija: Lehto Remontit Oy
Paikka: Helsinki
Asentaja: Janne
Varusteita: 1900 kpl
Vuosi: 2019

Perkkaa Campus

Kohteen vaikuttavaa aulaa sisustaa tyylikäs tekstiilipintainen alumiinikasettimatto, jolla sisääntulojen suuret syvennykset on täytetty. Matto on asennettu myös pyöröoven keskustaan sekä esteettömälle sisäänkäynnille. Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy:n suunnittelema toimistokiinteistö Espoossa, jossa 20 750 bruttoneliöä.

Suunnittelija: Cederqvist & Jäntti Arkkitehdit Oy
Pääurakoitsija: Hartela Etelä-Suomi Oy
Paikka: Vantaa
Vuosi: 2019

Perkkaa Campus
Keskuspuiston ammattiopisto

Keskuspuiston ammattiopisto

Suunnittelijan valitsema alumiini-kumilamellimatto toimii loistavasti kohteen henkilö sisäänkäynneissä, pysäyttäen kuran, lumen sekä hiekoituskivet tehokkaasti tuulikaappeihin. Kohteen esteettömät sisäänkäynnit on varusteltu vahvistetulla mattomallilla. Linja Arkkitehdit Oy:n suunnittelema koulurakennus Espooseen Ammattiopisto Liven käyttöön. Rakennuksen bruttopinta-ala on noin 10 500 neliöä.

Suunnittelu: Linja Arkkitehdit Oy
Pääurakoitsija: Arkta Kultti Oy
Paikka: Espoo
Vuosi: 2019

Ressun Lukio

Nostalginen ja historiallisesti merkittävä kohde Helsingin Kampissa. Tämän tyyppisessä kohteessa asentaminen vaatii erityistä huolellisuutta, kun korjausrakentamisen tuoma modernisointi ja kohteen historiasta huokuva museoarvo yhdistetään. Yli 7 00 bruttoneliön korjausurakka päättyi vuonna 2019. Varustetoimittaja JMS-Tuote Oy toimitti Lujatalo Oy:lle varusteet, joiden asentamisesta Cleor vastasi.

Suunnittelu: Arkkitehtitoimisto Hormia Oy
Toteutus: Lujatalo Oy
Paikka: Helsinki
Asentaja: Teemu
Varusteita: 1500 kpl
Vuosi: 2019

Kalusteasennus kokemuksia - Ressun lukio
Kalusteasennus kokemuksia - RukaValley Hotel

RukaValley Hotel

Jouluksi 2019 avautunut Ski-Inn hotelli RukaValley on uuden kylän sydän, joka oli avautuessaan Rukan tasokkain Ski-Inn majoituskohde. Kohteen suunnitteli Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy. Mielenkiintoinen varusteasennuskohde, jossa mukana paljon persoonallisia ja tilojen henkeä huokuvia varusteratkaisuja.

Suunnittelu: Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy
Pääurakoitsija: Oulun Rakennusteho Oy
Paikka: Kuusamo
Asentajat: Janne
Varusteita: 1900 kpl
Vuosi: 2019

Eskoo tuki- ja osaamiskeskus

Arkkitehdit Siistonen Oy:n eli nykyisen Luovaus Arkkitehdit Oy:n suunnittelema noin 6000 kerrosneliön tuki- ja osaamiskeskus Seinäjoelle. Kohteessa 36 asukashuonetta kylpyhuoneineen, solujen yhteiskeittiöt, sauna- ja allasosasto, liikuntasali sekä runsaasti henkilökunnan tiloja ja näyttävä sisääntuloaula, joita varustelimme.

Suunnittelu: Arkkitehdit Siistonen Oy
Pääurakoitsija: YIT Suomi Oy
Paikka: Seinäjoki
Asentajat: Kai ja Janne
Varusteita: 1200kpl
Vuosi: 2019

Eskoon tuki- ja osaamiskeskus
Cleor - Logo

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä sisärakentamisen viimeistelyn ajatteleviin ammattilaisiin. Tavoitat meidät numerosta 040 579 9363 tai sähköpostilla myynti@cleor.fi

0