Varusteasennus

Tutustu asennuspalveluumme

Cleor - Jukka Kuutti

Jukka Kuutti
Avainasiakaspäällikkö
Etelä-Suomi & Pirkanmaa
040 620 9462
jukka.kuutti@cleor.fi

Cleor - Jussi Rinne

Jussi Rinne
Avainasiakaspäällikkö
Keski- ja Pohjois Suomi
040 579 9363
jussi.rinne@cleor.fi

Varusteasennus

 

Rakennushankkeen loppuvaiheen viimeistelytuotteiden toimitus- ja asennuspalvelu. Ennalta rakennettu tilakohtainen asennussuunnitelma ja hankkeen aikataulun mukaan rytmitetty logistiikka. Asennus tilakohtaisesti yhdellä asennuskerralla.

Varusteasennuksen hinta

Käyttäjä, rakennuttaja, arkkitehti, ennakkolaskelmat sekä mahdollisesti monet muut asiat vaikuttavat urakan lopputulokseen. Varusteet ja kalusteet ovat muutosherkkä osa-alue, joiden kustannusten hallinta on helppoa Cleor palvelukonseptissa rivikohtaisella hinnoittelulla. Saat käyttöösi jokaisesta tuotteesta rivihinnan, jonka avulla muutosten kustannuksia on helppo hallita.

Asennuspalvelu ennakoituna resurssina

Hyvissä ajoin sovittu palvelu varmistaa asennusresurssin kokonaisurakan loppuvaiheessa. Kartoitamme asennusjärjestyksen huone-, lohko- tai kerroskohtaisesti ja varmistamme, että asennukset tehdään luovutusjärjestyksessä. Urakkalaskentamme kautta saa myös tarkan tiedon asennusten kestosta.

Varusteasennuksen muutoksenhallinta helpoksi

Järjestelmämme mahdollistaa muutosten viennin urakkaan sähköisesti, jolloin asentajalle tieto päivittyy reaaliajassa. Lisätyöt, muutokset varusteiden määrissä urakan aikana sekä kaikki poikkeamat hallitaan saman järjestelmän kautta.

Varusteasennuksen raportointi

Digitaaliset työkalut mahdollistavat reaaliaikaisen raportoinnin asennuksista. Järjestelmämme kautta asennusten status on aina saatavilla ja huone-, lohko- tai kerroskohtaiset raportit voidaan tuottaa milloin tahansa loppuasiakkaan käyttöön. Tilannekuva on visuaalinen ja sitä on helppo lukea.

Hävikki pois

Teemme varusteiden ja kalusteiden lajittelun sekä huonejaottelun omalla varastollamme ja toimitamme ne työmaalle vasta asennuksen alkaessa. Tämä vähentää varusteiden rikkoutumisen ja katoamisen riskiä ja kustannukset pysyvät hallinnassa. Lisäksi tarkat määräluettelot ja asennusten suunnittelu vähentää hävikkiä.

Piilokulut näkyviin

Toimituksessa, haalauksessa tai asennuksessa syntyvät piilokulut on usein hankala tunnistaa, etenkin ennakkovaiheessa. Cleor avaimet käteen konsepti sisältää aina kaikki toimitukseen liittyvät kustannukset. Tunnistamme eri tuotteisiin kohdistuvat työvaiheet ja muodostamme yhden kokonaishinnan. Jos työmaakohtaisesti jokin osa-alue ei sisälly hinnoitteluumme, kerromme sen selkeästi tarjouksessa tai neuvotteluissa. Tällaisia ovat tyypillisesti esimerkiksi nostovälineet.

Varusteasennuksen kumppanimme

Oma maahantuonti ja joukko tunnettuja päämiehiä takaa laajan tuotevalikoiman. Näin yhdellä asennuskerralla saadaan enemmän aikaan. Toimintamme tähtää pitkään kumppanuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen. Haluamme jättää jälkeemme työn, jonka voimme ylpeänä esitellä.

Varusteasennus - Asennuspalvelu logistiikka

Logistiikan palvelutaso

Konsepti ymmärtää eri työmaiden logistiset haasteet ja mukautuu niihin. Voit valita kulloinkin urakkaan sopivan tason. Cleorin välivarastointi tuo joustavuutta sekä varmuutta aikatauluihin. Suunnitellun logistiikan ansiosta työmaalla käytössä olevat tilat eivät kuormitu ja työmaa pysyy siistinä sekä turvallisena.

Tahdista tuotanto

Urakkalaskennasta asennusajat voidaan ottaa ulos huone, kerros tai lohkokohtaisesti ja tahdistaa pääurakan aikatauluun. ICF-konsepti tarjoaa luotettavat ohjeajat jokaiselle asennettavalle varusteelle ja kalusteelle, joista kokonaisaika muodostuu.

Varusteasennus - Asennuspalvelun tahdittaminen pääurakan aikatauluun
Cleor - Logo

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä sisärakentamisen viimeistelyn ajatteleviin ammattilaisiin. Tavoitat meidät numerosta 040 579 9363 tai sähköpostilla myynti@cleor.fi

0