Ajattelevia asentajia ja luotettavia ystäviä

Cleor

Ajattelevia asentajia

Tahdomme työskennellä yhdessä intohimoisten ja ajattelevien tekijöiden kanssa. Haluamme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Kerro meille itsestäsi. Aloitetaan tutustuminen sähköpostitse.

Työkulttuuri

Mahdollisuus oppia

Haluamme Cleorilla vaalia innostavaa ilmapiiriä, jossa jokainen työntekijämme voi antaa ehdotuksia, ottaa vastuuta ja tuntea tulleensa aidosti kuulluksi. Kasvaa ja tehdä päätöksiä rakentamisen ammattilaisina.

Tilaa epäonnistua

Emme anna virheistä toisillemme keppiä. Epäonnistumiset ovat meille mahdollisuus oppia ja oppiminen vie meitä yhdessä eteenpäin.

Kannustavia sanoja

Kannustava puhe ja positiivinen asenne eivät jää meillä vain korulauseiksi. Tahdomme rakentaa yritystämme perustalle, jossa toistemme kannustaminen ja positiivisuus on päivittäin läsnä yrityksemme kaikissa kohtaamisissa.

Hymyileviä asiakkaita

Asiakkaan kokemus on meille palvelun laadun tärkein mittari. Olemme ystäviä, jonka tekoihin ja sanoihin voi luottaa. Palvelemme rakennusliikkeitä toteuttamalla selkeästi johdettuja asennuspalvelukokonaisuuksia.

Testaa soveltuvuutesi

Cleorilla on tarjolla eri pituisia keikkatöitä kaluste- ja varusteasentajille ympäri Suomen. Nyt voit testata soveltuvuutesi Cleorin keikka-asennustöihin.

Meillä pääset mukaan urakoimaan rakennusliikkeiden suurimpiin kohteisiin: kerrostaloihin, julkisrakennuksiin ja hotelleihin. Tarjoamamme työkeikat vaihtelevat yhden työpäivän hommista pidempiin urakoihin. Katsotaan yhdessä sinulle sopivan mittaiset keikat.

Cleor varusteasennus

Avoin hakemus

Etsimme jatkuvasti rakennusalan ajattelevia ammattilaisia. Kehittyvät palvelukonseptimme sisältävät sisärakentamisen viimeistelytuotteiden, kuten kalusteiden ja varusteiden toimitukset avaimet käteen asennettuna asiakkaillemme. Saamme viimeistellä ne kohdat rakennuksesta, joita rakennuksen lopullinen käyttäjä käyttää päivittäin. Laaja päämiesverkostomme, suuri maantieteellinen toiminta-alue sekä intohimomme kasvaa paremmaksi palveluntuottajaksi vaativat jatkuvasti uusia ammattilaisia tiimiimme. Jos tunnistat itsessäsi potenteaalia, ole meihin yhteydessä.

Avoimet hakemukset osoitteeseen pasi.huumarsalo@cleor.fi

Cleor logo

Ole yhteydessä sisärakentamisen viimeistelyn ajatteleviin ammattilaisiin. Tavoitat meidät numerosta 040 579 9363 tai sähköpostilla myynti@cleor.fi