Varusteasentaja - testaa soveltuvuutesi!

Cleorilla on tarjolla eri pituisia työmaita kaluste- ja varusteasentajille ympäri Suomen. Nyt voit testata soveltuvuutesi Cleorin asennustöihin.

Meillä pääset mukaan urakoimaan rakennusliikkeiden suurimpiin kohteisiin: kerrostaloihin, julkisrakennuksiin ja hotelleihin. Tarjoamamme työkeikat vaihtelevat yhden työpäivän hommista pidempiin urakoihin. Katsotaan yhdessä sinulle sopivan mittainen työmaa!

Mitä olemme tehneet?

Olemme tehneet kymmenientuhansien varusteiden asennuksia tyytyväisille asiakkaillemme. Asennusprojektejamme ovat olleet Kainuu Uusi Sairaala, Seinäjoen Keskussairaala, RukaValley Hotel ja Helsingin Ressun lukio, Kalasataman tornitalo ja moni muu kohde.

Miten meillä toimitaan?

Suhtaudumme työhömme ylpeydellä. Tavoitteenamme on aina viimeisen päälle hyvin toteutettu urakka. Tässä olemme myös onnistuneet erinomaisesti. Menestyksemme takana on paitsi laadukkaasti tehty työ ja huolehtiminen asiakkaistamme, myös työntekijöidemme tyytyväisyyden panostaminen.

Työkulttuurimme on tiivistetysti tämä:

  • mahdollisuus oppia ja tilaa epäonnistua
  • apu aina saatavilla ja käytössäsi on parhaat työkalut
  • reilu meininki ja yhdessä kommunikointi ratkaisee arjen ongelmat

Kiinnostaako varusteasentajan keikkatyöt Cleorilla?

Hienoa! Tässä vielä muutama juttu, joiden toivomme sinulta löytyvän:

  • työskentelet itsenäisesti, mutta asennuskonseptimme mukaisesti.
  • sinulta löytyy ajokortti ja matkustusvalmiutta.
  • pystyt lukemaan piirustukset ja raportoimaan asennusten etenemisestä digitaalisesti Cleorin mobiililaitteella.

Vastaa oheisessa lyhyessä lomakkeessa muutamiin kysymyksiimme. Katsomme niiden perusteella, miten hyvin soveltuisimme työskentelemään yhdessä ja millaisia projekteja voisimme sinulle tarjota.

Cleor logo

Ole yhteydessä sisärakentamisen viimeistelyn ajatteleviin ammattilaisiin. Tavoitat meidät numerosta 040 579 9363 tai sähköpostilla myynti@cleor.fi