Palvelemme rakennusliikkeitä selkeästi johdetuilla asennuspalvelukokonaisuuksilla

Olemme

Valmiina uuteen

Katsomme eteenpäin määrätietoisesti. Haluamme tarttua horisontissa näkyviin mahdollisuuksiin. Uskomme digitaaliseen kehitykseen, innovaatioihin ja uuteen tapaan tehdä työtä rakennusalalla. Haluamme luoda uutta.

Uskomme

Kestäviin kokemuksiin

Ajattelemme pidemmälle. Uskomme tinkimättömästi tehtyihin kestäviin ratkaisuihin, jotka ovat hyviä myös seuraavalle sukupolvelle. Olemme valmiita tekemään epäitsekkäitä päätöksiä. Laitamme hyvän kiertämään ja kehittämme uusia tapoja rakentaa.

Lupaamme

Lisää arvoa

Rakennamme ensiluokkaisia kokemuksia. Tuomme kumppanina rakennusurakoille merkittävää lisäarvoa vaalimalla huolellista viimeistelyä ja laadukasta varustelua. Lupaamme Cleorissa kokemuksen, joka mahdollistaa korkealaatuisen lopputuloksen jokaisessa rakennusurakassa.

Teemme

Sisärakentamisen viimeistely

Hoidamme tuhat pientä asiaa yhdellä sopimuksella. Viimeistelemme sisätilat ja sisäänkäynnit. Luomme lisää arvoa laadukkaalla varustelulla ja huolellisella jäljellä.

– Varusteasennus

– Kalusteasennus

– Sisäänkäynnin mattotuotteet

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä sisärakentamisen viimeistelyn ajatteleviin ammattilaisiin. Tavoitat meidät numerosta 040 579 9363 tai sähköpostilla myynti@cleor.fi