Keikkatyö: varusteasentaja - testaa soveltuvuutesi!

Cleorilla on tarjolla eri pituisia keikkatöitä kaluste- ja varusteasentajille ympäri Suomen. Nyt voit testata soveltuvuutesi Cleorin keikka-asennustöihin.

Meillä pääset mukaan urakoimaan rakennusliikkeiden suurimpiin kohteisiin: kerrostaloihin, julkisrakennuksiin ja hotelleihin. Tarjoamamme työkeikat vaihtelevat yhden työpäivän hommista pidempiin urakoihin. Katsotaan yhdessä sinulle sopivan mittaiset keikat.

Mitä olemme tehneet?

Olemme tehneet kymmenientuhansien varusteiden asennuksia tyytyväisille asiakkaillemme. Asennusprojektejamme ovat olleet VALO Hotel & Work Helsinki, Seinäjoen Keskussairaala, RukaValley Hotel ja Helsingin Ressun lukio ja moni muu kohde.

Miten meillä toimitaan?

Suhtaudumme työhömme ylpeydellä. Tavoitteenamme on aina viimeisen päälle hyvin toteutettu urakka. Tässä olemme myös onnistuneet erinomaisesti. Menestyksemme takana on paitsi laadukkaasti tehty työ ja huolehtiminen asiakkaistamme, myös työntekijöidemme tyytyväisyyden panostaminen.

Työkulttuurimme on tiivistetysti tämä:

  • mahdollisuus oppia
  • tilaa epäonnistua
  • apu aina saatavilla
  • reilu meininki

Kiinnostaako varusteasentajan keikkatyöt Cleorilla?

Hienoa! Tässä vielä muutama juttu, joiden toivomme sinulta löytyvän:

  • työskentelet itsenäisesti, mutta asennuskonseptimme mukaisesti.
  • sinulta löytyy ajokortti ja matkustusvalmiutta.
  • pystyt lukemaan piirustukset ja raportoimaan asennusten etenemisestä digitaalisesti.

Vastaa oheisessa lyhyessä lomakkeessa muutamiin kysymyksiimme. Katsomme niiden perusteella, miten hyvin soveltuisimme työskentelemään yhdessä ja millaisia projekteja voisimme sinulle tarjota.

Ole yhteydessä sisärakentamisen viimeistelyn ajatteleviin ammattilaisiin. Tavoitat meidät numerosta 040 579 9363 tai sähköpostilla myynti@cleor.fi