Diversey Autodose annostelija

262,00 

kpl / alv 0%

varastossa
Tuotetunnus (SKU): 1107180002
Mitat: 128 × 125 × 350 mm (millimetri)

Diversey Autodose on automaattinen annostelija, joka annostelee käsin koskematta aina oikean määrän käsihuuhdetta. Tämä varmistaa osaltaan hyvän käsihygienian toteutumisen terveydenhuollossa, ammattikeittiöissä, elintarviketeollisuudessa ym. alueilla, joissa edellytetään korkeaa hygieniatasoa.

Annostelee käsin koskematta – katkaisee tartuntatiet: Kosketusvapaan Diversey AutoDose -annostelijan avulla:
aina oikea määrä tuotetta käsin koskematta
helppo annostuksen säätö huuhteelle tai pesunesteelle
helppo lukitusmekanismi estää väärinkäytön

Aina oikea määrä tuotetta käsin koskematta

Tutkimukset osoittavat, että kosketusvapaa annostelija lisää merkittävästi käsihuuhteen käyttöä. Paristokäyttöinen Diversey AutoDose on tarkoitettu 1 litran dispensopullolle. Annostuksen säätö on helppoa: laitteessa on 4 eri annostusta. Riittävä ja oikea annos käsihuuhdetta varmistaa hyvän käsihygienian toteutumisen.

Käyttökohteet

Diversey AutoDose sopii käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun. Se soveltuu terveydenhuoltoon,
ammattikeittiöhin, elintarviketeollisuuteen, myymälöihin, laboratoriohin sekä moniin muihin kohteisiin, joissa edellytetään hyvää käsihygieniaa.

Laitetiedot

Laitteen kannessa olevan ikkunan kautta dispensopullon etiketti on helppo lukea. Yksinkertainen, toimiva lukitusmekanismi estää tuotteiden väärinkäytön. Kansiosa on helppo avata avaimen avulla ja pullon vaihto käy nopeasti. Laite toimii neljällä AA paristolla, jotka kestävät 25 000 annostusta. Laitteessa on mukana tippa-alusta. Laitteella on 2 vuoden takuu.

Laitteen puhdistaminen ja desinfektio

Pyyhkimiseen sopii yleispuhdistusaine. Tarvittaessa laite voidaan desinfioida alkoholilla, Oxivirilla tai Sactiv Kloramiinilla.

Materiaali: Muovi
Väri: Valkoinen
Leveys: 125 mm
Korkeus: 350 mm
Syvyys: 128 mm
Lisävarusteet:

    Muut tuotteet: